Bob Eli Lilly

Bob Lilly carrière, behalve dat hij de eerste klas van de middelbare school, z ’n familie naar Oregon, binnen een straal van 150 km is in te spelen.
Is hij in de stad throckmorton West Texas Football op school, de Universiteit van Texas Christian in Fort worth college basketbal spelen, en geschikt voor professionele en de Dallas cowboys.
Een Amerikaanse oplossing van 1960, Lilly is door de telecommunicatie coach Abe Martin “Ik heb gecoacht. De beste oplossing.”
Voor de eerste keer een cowboy – 1961, Lilly halen.Lily mee helpen volwassen jonge cowboy ooit voor de organisatie van de sport een van de meest succesvolle van franchising.
Maar Lily (1939) het grootste deel van de tijd in de verdediging, maar hij in een carrière begon zijn carrière als verdediger.Hij heeft zelfs in die positie van de beker.
Echter, de cowboy coach Tom landry dat Bob met een ongelooflijke snelheid, kracht en behendigheid, meer geschikt voor de verdediging aan te pakken.
Dus, in 1963, hij heeft veranderd.Lilly is aangepast, gemakkelijk en snel een Dallas “einde van de belangrijkste mensen verdedigen.”
De bijnaam ‘de cowboy, Mr “Lily in z’ n carrière slechts 14 jaar in een wedstrijd gemist.In die tijd, 6 meter, 260 pond uit die lijst van de eer de grootte van Texas.
In 1961 jaarlijkse Nfl groentje, hij is een Nfl selectie of alle NFC acht keer gekozen, en in 11 professionele kom spelen.
“Zoals mensen in een generatie die in een keer, landry.Ik denk dat Bob nooit bewust van hoe goed hij is een van de spelers, of hij op hoe belangrijk het team. ”
Het is een microkosmos van Lily cowboy franchise.Ze vechten en volwassen, uiteindelijk in de Super bowl winnen met zes in de top.
Lily is zelfs in de gegevens van de Super bowl, en op een dag, als hij de quarterback BOB Griese 29 Yard verloren.Bob Lilly was de eerste gekozen in de Hall of fame Dallas spelers.
??????????????