Een ingegroeide teennagel van noodhulp, zouten

Ingegroeide teennagel gebeurt en je nagels groeien tot een bed in de huid, meestal van kant.Het is waarschijnlijk een zeer pijnlijke toestand, erg kwetsbaar.Voor de maatregelen voor een ingegroeide nagel is met voeten met zout.
Allerlei dingen die kunnen leiden tot een ingegroeide nagel.De meest voorkomende voet, volgens de website van de gezondheid en het feit dat de gewonden zijn tenen, strakke schoenen, nagelaandoeningen en niet goed snoeien.Het feit dat de gezondheid van de voet gemeld, genetische kunnen ook een belangrijke rol spelen, zodat sommige mensen meer spijkers geen andere reden.Een reumatische aandoeningen zoals diabetes, leiden tot een verhoging van de voet slechte circulatie kan ook de risico ’s van je ingegroeide teennagels, MayoClinic.com verslag.
Bitterzout zout is een magnesiumsulfaat.Hoewel sommige mensen in het binnenlandse gebruik als laxeermiddel, maar het meest gebruikte als een andere agent.Door onderdompeling in water ingegroeide teennagel bitterzout zout kan helpen verzachten, nagels, maakt het makkelijker om te snoeien, volgens de NorthCoast voet uit.Bitterzout zout ook bijdragen aan de vermindering van de ontsteking en zwelling en het in kaart brengen van infectie, medische website begonnen.
Voorstel voor een MayoClinic.com je voeten warm water, drie keer per dag 15 tot 20 minuten.Voorstel voor een NorthCoast voet met 15 minuten voor ten minste twee keer op een dag.Bij ongeveer 1 / 2 glazen water per liter zout.
Start met je medische staat voor een ingegroeide teennagel in koud water kan doeltreffender dan in warm water.De website van je je voeten in de aanbeveling met zouten is 100 tot 110 graden, en dan in het koude water in drie minuten 30 seconden geen zout water.Je moet minstens drie keer per dag doen.
Als je een ingegroeide teennagel probleem, uw arts kan u adviseren om een nagel.De chemische en de operatie, wat is tijdelijk, een permanent is.Volgens de NorthCoast voet, met inbegrip van de behandeling na de operatie voor voet met zout water.