De beroemde zwarte Football spelers.

De wedstrijd begon in het Verenigd Koninkrijk van Groot – Brittannië 1863, volgens de l is de Football Association, de Internationale Federatie van voetbal.Aan het begin van de FIFA – 1904, sponsoring van België en Frankrijk te spelen.De eerste zitting van het wereldkampioenschap voetbal in de jaren dertig van de vorige gehouden in Uruguay, in dit stadium is het voetbal en de generaties van de beroemde Football speler die zwarten.
Sommige fans ondervraagd Bailey L is titel als beste speler.Edson ARANTES Nascimento, geboren in Brazilië is een klein stadje, Bailey was Football spelen, is de wereld cup winnen de gouden medaille van de jongste speler, hij was pas 17 jaar oud.Hij gaat scoren op het gebied van 1281 1360 carrière bal.In z ’n carrière van 15 jaar en Brazilië, Bailey heeft veel van voetbal van gegevens, zoals de wereld beker winnen van de drie doelstellingen van de concurrentie meer dan anderen.Bailey heeft z ’n carrière aan het einde van het universum en New York, z’ n deel uitmaakt van de ontwikkeling van American Football.
De beroemde Amerikaanse zwarte spelers is pope Eddie, hij heeft mensen in de Verenigde Staten, de doeltreffendheid van het nationale team L is 11 jaar, vanaf 1998.De paus en de twee andere spelers zijn 31e WK optredens.Hij is 11 jaar Football spelen, vier keer all – Star, drie grote Football League kampioenen.
Geboren in 1971 Minneapolis, Briana Scurry is de beste keeper van de vrouwelijke studenten L is in de universiteit.Ze blijven spelen in de wereld beker Amerikaanse vrouwen niet uit het team van 1992 tot 2004 doelman, hen te helpen winnen met twee gouden medailles en 1999 een kampioen, waar de fans ook nog haar drastische sanctie in China redden.Lopen, is ook de Olympische spelen ze met pensioen en het professionele voetbal tot 2010.
De zwarte lijst van de wereld beroemde Football speler lang bekend.Het bestaat uit drie Braziliaanse, Ademir, wie scoorde 32 doelpunten in 39 internationale wedstrijd, 济尼奥 yai, wie heeft 20 jaar van het nationale team; en romario, die een rol hebben gespeeld in de jaren negentig van de vorige eeuw werd in 1994 voor de speler van het jaar van de FIFA.De beroemde spelers, met inbegrip van nwankwo kanu in het Verenigd Koninkrijk, in Nigeria, is een deel van de wereld cup kampioen, 1998; hij hij drie keer, kiezen voor Afrikaanse voetballer uit Liberia; – George weah), was het effect in de hoogste professionele teams in Europa, is gekozen als de beste voetballers in Europa In 1995.