Na de training van je dij.

De explosieve beweging aan het voetbal in je Dij of de quadriceps veel druk.De opwarming van de aarde of niet buitensporig, gespannen spieren pijn kan schade veroorzaken en dijen.Behandeling met rust, ijs en pijnstillers.Als de pijn blijft of verergeren, Raadpleeg uw arts of de trainer.
Na de training niet passend voor de opwarming van de aarde en het niet ver genoeg zou kunnen leiden tot een toename van de spieren gespannen, spierpijn en het risico van letsel.Over de opleiding ook de verhoging van de risico ’s van je spieren, pijn, pijn, met inbegrip van de dij.In het boek “verkeer” zeggen, over de opleiding van de negatieve veranderingen als gevolg van de kracht en de elasticiteit van de spieren, waardoor ze meer kwetsbaar.Andere factoren die het risico van uitdroging, spierkracht onevenwichtigheid en de opleiding van technische ongepast.
Je quadriceps stam kan leiden tot pijn na het Football dijen.Als je een spier overbelast of scheur in je spieren, pijn, ontsteking en spierzwakte.Omdat de andere been pijn is een van de redenen waarom de spierpijn, of spierpijn.In het kader van de Universiteit van New Mexico in 2003, schade aan je spieren en ontsteking na de gewelddadige campagne spierpijn is een van de belangrijkste redenen voor.Dus, de opleiding van hoge intensiteit kan leiden tot spierpijn en dijen branden.Want Football is een contact sport, rechtstreeks op de dij gekneusd of kneuzingen ook kan leiden tot acute pijn.
Rust, ijs, en het nemen van OTC – pijnstillers tegen de pijn en zwelling.Je kan ook met de verpakking te helpen dragen, te steunen en de zwelling verminderen.In de eerste 48 tot 72 uur na de warmte te verhogen, kan je Dij stroomt het bloed en de genezing.In het licht van de voetbal training voor en versterking van de oefeningen te herstellen en flexibiliteit.De uitbreiding uiteindelijk, met inbegrip van rechtop staan, gaan de gemeenschappelijke oefeningen, en de knie van je.Om die ongeveer 30 seconden, de uitvoering van een tot drie keer per dag.Met het oog op de versterking van de wekelijkse oefening, twee tot drie groepen van 10 tot 20 keer een herhaling van de oefening, elke twee tot drie dagen.
Na de voetbaltraining, met lichte beweging of joggen en strekken om op te warmen, om te voorkomen dat de pijn in de spieren of pijn.Je langzaam vooruitgang van de voetbal training en genoeg tijd hebben om te herstellen van de uitoefening van het voorkomen van buitensporige tussen opleiding.Een gezond dieet, veel water drinken, voldoende slaap je met een verdere vermindering van de quadriceps stam of spierpijn van risico ‘s.