Gore Polo regels

Pillo Polo, ook bekend als in bepaalde delen van de vloer hockey, is een populaire recreatie en sport, al meer dan 40 jaar.Het spel kan spelen binnen en buiten de regels die vergelijkbaar zijn met de Puck.Apparatuur en een paar verschillen tussen de regels, weet je nog Polo spelen kussen.
Pillo Polo is op 31 inch Gore Polo club is schuim.De bal is. De omtrek van zeven centimeter, ook, om schuim.Op het gebied van de uiteinden of gymnasium, moet er een Puck of hockey als doelwit.De meeste spelen met ongeveer 30 tot 40 meter lengte van het gebied.
Pillo Polo is in houdt van ijshockey regels.Elk team heeft zes spelers, met inbegrip van de keeper.De keeper is de enige speler kan met de hand of voet aan de bal, terwijl de wachter kan gooien of een rollende bal.Andere mensen kunnen alleen met een stok om de bal.Alleen op de grond slag van spelers, om veiligheidsredenen, als de bal in de lucht, mogen niet in de ballen slaan.Het doel is de wedstrijd in de aangewezen tijd meer dan elke tegenstander, een doel te zijn verdeeld.De meeste spelletjes spelen twee deel bestaat uit 15 tot 30 minuten.De wedstrijd is continu tot doel, dan een ander team in het middenveld.
Overtreding of sancties kunnen worden beoordeeld voor de kick, struikelen, duwen of “.”, betekent dit dat een hoge spelen of uit de grond.De spelers niet met stokken tegen concurrenten of hem met een stok, deze twee zijn straf.De speler van sancties moeten zitten twee minuten te spelen.Als de fout in de doos, een straf van een speler sanctie, dit is de doelstelling voor de schietpartij, net als in de hockey.
Het niet dragen van een juwelen en horloges in Gore Polo.