10 tot 12 jaar de Football coach.

Als je de opleiding van 10 tot 12 jaar oud – speler van je kinderen zijn, en de samenwerking, een tiener.De mensen in deze leeftijdsgroep is zich bewust van de wereld hoe ingewikkeld de speler, je kan de angst en bange momenten.Terwijl ze in het spel zijn slimmer.Deze leeftijdsgroep kan een grotere mate van samenwerking om voetbal te spelen.
De simpele pass en de regels van het spel door jonge leeftijd, maar u12s kan beheer van meer geavanceerde voetbal training, in samenwerking voor de volgende fase.Dit is een complexe, opleiding, het beste is om de paar minuten nog een keer over het ijs, op grond van positie en de rol van elke speler op het veld.Ter uitvoering van de samenwerking door, zal het team is verdeeld in de aanvallers en verdedigers.De helft van de keuze van het gebruik van een wachter, en de aanwijzing van een defensieve en de samenwerking.In de rest van de groep achter elkaar de bal blijven, en spelers in een bal en spelers die controle te steunen.Als een speler de bal niet helpen of niet, laat ze oefenen de verdediging, zodat ze hun evenwicht verliezen.
Het Football team vorm te handhaven met veel teams in positie, de oprichting van de aanval en verdediging.10 tot 12 jaar is genoeg spelers abstracte begrip, het is een vrij eenvoudige concepten, om ze te beheersen.Met een bord om verschillende patronen te zien hoe de beste speler van het gebruik van de diamanten en de driehoek in het team in het grootste voordeel van spelletjes spelen.Gebruik van de kaart in praktijk te brengen, in plaats van op de praktijk, van produktie tot specifieke.
U12s waarschijnlijk klaar voor een abstract begrip, maar de basis van de bal, bal, schieten, dribbelen en blijft het doel is nog steeds de sleutel tot de ontwikkeling van de technologie.Elke opleiding moet met inbegrip van de opleiding, om ervoor te zorgen dat de capaciteit van de bal te blijven werken aan de verbetering van het team.
Voetbal is een grote en zeer hoge eisen van de beweging van de fitness.U12s moet ook een goede hulp is leuk, om ze in beweging.Op een bepaalde dag voor de interessante dag, speel wat dom en aantrekkelijke spel, zoals de krab op je buik kruipen of met de voeten passen.Omdat deze leeftijdsgroep is te investeren in de sociale programma ’s gedrag, de plaatselijke middelbare school Football team team gaan kijken of de oprichting van een ijsje sociale, laat de jongens spelen.