De voeten van de interpretatie.

Afkicken is de meest populaire voet, één van de manieren om het gif voor degenen die over het lichaam.Methode zoals kruiden wassen, zuivering en Ionische voet bad is vooral een natuurlijke afkicken.Maar ze krijgen geen wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen, maar veel mensen beweren dat in de na de poging om me beter te voelen.Die voet is een eenvoudig proces van tenuitvoerlegging.
Afkicken voeten met zoutoplossing, elektroden door een elektrische stroom door een vloeistof.Je voeten zijn 30 minuten onder water.In deze tijd, naar verluidt door gif in je voeten van de poriën van mijn huid verwijderen.Na de vergadering van het water moet veranderen van kleur.
Als gevolg van het water van de positieve en negatieve ionen interactie zal door de voeten lichaam gif geloosd.Volgens de aan de fabrikanten van apparatuur, dat gif – bad stimuleert je voet cellen van het lichaam, de bevordering van het gif vrij van cumulatieve in je lichaam in het water.
De Amerikaanse Food and Drug Administration niet goedgekeurd voor de behandeling van gezondheid in de voet.In het kader van een lichaam schoon, ze kan bijdragen aan de bestrijding van ziekten zoals hoofdpijn en artritis.Aan het einde van de vergadering, de kleur van het water te laten zien wat voor gif wordt verwijderd, welke organen worden behandeld.Naar verluidt voeten voordelen, met inbegrip van de lever en nieren en betere spijsvertering.
De kosten van het gif in de verschillende, hangt af van de aard en het je het gedaan hebt.Als je in de natuurwinkel, SpA of klinieken voor de aankoop van een levensmiddel, dus het is de prijs van 50 dollar.Een gezin kan worden vaak gebruikt, uw wens en de kosten van $200 tot 1000 dollar.
De verandering van de kleur van de voet water in het gif van de corrosie van metalen kan de elektroden.Ze is waarschijnlijk door de koper, nikkel en ijzer.Deze kleur kunnen zijn verwijzing naar figuur in verschillende kleuren, in plaats van het verwijderen van het gif uit je lichaam.