Het touwtrekken

In de oorlog, een klassieke zomerkamp wedstrijd twee spelers vechten, trek het touw van de tegenstander op meer inspanningen te leveren om bewijzen.De oorlog is een kleine wedstrijd of de Olympische spelen een goede aanvullende projecten, teams bij verschillende projecten.Je kunt spelen met verschillende versies van de klassieke macht spel.
Vier wielen oorlog dan de klassieke oorlog kan meer spelers en clubs.De concurrentie moet vier gelijk aan het touw.Bind een touw in de vorm van een cirkel, en gooi het touw op de grond in een vierkant, elke hoek, er is een knoop.De actoren verdeeld in vier teams, elk team heeft een team op het plein aan beide zijden.Plaats in het Plaza en een gekleurde sjaal of bonen met het oorspronkelijke standpunt.Als de wedstrijd van de leiders van het fluitsignaal, alle teams moeten aan hun kant, trek het touw.En als de tijd raakt op, het team heeft de grootste vooruitgang.
Deze versie van de oorlog nog een koele koel in de zomer spatten.In een zwembad vol water aan beide zijden van een team, aan beide zijden van een touw.Elk team sleepboten die in een team om het touw tot andere in het zwembad.Je kan ook echt in het zwembad in de pool spelen tikkertje.Of het team staan aan beide kanten van de straat?.Om het andere team over die een team wint.
Deze veranderingen in de oorlog, kunnen de spelers met kracht de tactische buiten om te winnen.Die twee stompjes of omgekeerde melk krat ongeveer 6 tot 12 meter afstand.Op de boomstronk geplaatst tussen een 25 of 30 meter touw.Elke boomstronk heeft een atleet, iedereen nam aan het eind van het touw.Elke speler en aan te scherpen en rustig z ’n poging om de tegenstander uit balans brengen, uit haar stump touw….Als een speler op het touw trekken, en de andere laat schudden als voorbeeld, in de eerste plaats de speler kan struikelen over een boomstronk.Dit spel spelen in het zachte gras of zand op de vermindering van de potentiële oppervlak van de waterval, of iemand stond op de stronk van de spelers.Je kan laten spelen in de modder 坑梅西耶 stomp.De slang, of wel gemakkelijk te reinigen van spelers.