Michael Jordan uitoefenen.

1989, geen kampioenschap en inrichting van de Chicago bulls shooting Guard Michael Jordan vingers.Hij kan in de vijf jaar geleden, voor het grootste deel van de wedstrijd van 30 tot 40 uur, maar het is ook niet over l Bull de Boston celtics en Detroit in de oostelijke alliantie de play – offs.Tim ’s persoonlijke trainer ziet Jordan L is en fysieke frustratie van een artikel over de zuiger en de bulls met dokter L is sterk activiteiten, waardoor hij werd ingehuurd om de trein in Jordanië in 1989.De kern van het bovenlichaam en de kracht om het been, Jordanië zal de bulls van 1991 tot 1998 bevorderen dan zes titels.
Grover ’s l is Jordanië zich te concentreren op de kern van de opleiding, in een solide kern is spelers helpen sneller, hoger springen, de theorie, tot z’ n potentieel.Hoewel de spelers en fans denken vaak dat de kern van de fitness training ABS te versterken door middel van sit – ups, deze kan negeren je schuine, grover zegt l ° Stack (± Magazine.De kern van de spiermassa van sport, ik kan je helpen om verwondingen te voorkomen.
– de opleiding met inbegrip van Jordanië is één been naar voren, die betrekking heeft op de verlenging van de armen uit de nonplant benen terug.Z ’n werk zittend in een mededeling van onstabiele objecten, zoals een balans te hurken, de dij, parallel aan de grond.De staking eisen middel buigen, vooruit, in de hand en 腿伸直, totdat het volledig uit te breiden, en ging terug naar de handen en voeten.In Jordanië is een zeldzame video stack.com show press’, en BICEPS krullen ez BAR.Grover voorstellen extra aandacht van basketbal, schouder en been met inbegrip van hard trekken, kniebuigingen kracht opruimen en een goede morgen, geregistreerd op de schouders van een BAR worden gewogen.
Jordan moet in de bal en stevige bal sit – ups doe push – ups, nam de bal boven de handen op z ’n borst zitten de hele beweging.Hij heeft zes centimeter been omhoog, benen omhoog rug recht uit de grond, twee tot drie seconden, terug naar het oorspronkelijke standpunt in positie blijven.
De kern van de opleiding twee keer per week, twee tot drie groepen met betrekking tot 10 15 keer.Op andere dagen, Jordan een uur werk, snel, snel als een oefening in de morgen herhalen en lichte gewichten van een deel van het plan, om 8: 00 uur, een uur duren.Hij heeft z ’n kracht training in deerfield, Illinois, Berto Centrum voor de opleiding van twee uur is Bull L begint om elf uur
Collega ‘s, met inbegrip van 斯科蒂·皮蓬, aan het begin van de ochtend van kracht en behendigheid opleiding.De spelers in Jordanië is chef – Kok kookt na het ontbijt, dus ze heet “Breakfast Club”.De resultaten, met name in de lijn van de spelers in de Bull, demonstraties van enkele van de meest ontwikkelde en de spieren in de NBA – team in, niet alleen om de concurrenten wordt de zuiger en de celtics superieure kracht, maar ook de westerse kampioen te verslaan in de finale.