Football op school?

Het land van de vrijheid om de school Football seizoen, meestal in overeenstemming met de middelbare school Association.Traditioneel, maar voetbal is een jongen en meisje in de herfst van sport, maar in sommige landen niet uit het meisje in de lente van voetbal.Kan de school in Californië, in de lente van jongens en meisjes wedstrijd georganiseerd.
De middelbare school voetbal sport meestal als een deel van de in de herfst, met inbegrip van voetbal, off – Road en volleybal.Voor de sport, met inbegrip van basketbal.In het voorjaar van die honkbal, voetbal, tennis en atletiek en hockey.Je vindt dat uitzonderingen op de zon. Hoewel de staat.Bijvoorbeeld, in Arizona en Florida, de jongen en het meisje van de voetbal in de winter.Die jongens kunnen in de herfst Football seizoen na seizoen voetbal spelen, terwijl de meisjes in het najaar van volleybal seizoen na seizoen om te spelen.
Het project voor de herfst Football spelers en ¡n de landen niet uit de school top school, 2012 door de Verenigde Staten met Football te veranderen.- Football is de institutionele ontwikkeling van de trein die bijzonder getalenteerd speler in de Verenigde Staten de mogelijkheden die niet uit het team is.De Academie L is verhuisd naar een 10 maanden van plan om de elite van het land de spelers L is ver van hun team van de middelbare school in de herfst.Dit heeft geleid tot een spelers en hun families klagen dat ze graag met zijn nauw verbonden met de Gemeenschap voor de team.