Voet Kramp en uitbreiding

Je zou in de sport of in slaap pijn en destructieve krampen in de benen.Minerale of elektrolyten tekort, slechte circulatie, obesitas en de consumptie van alcohol kan ook leiden tot een Kramp in de benen, en niet de juiste schoenen en uitdroging, spieren.Voet fasciitis, spier – of nerveus zou leiden tot voet Kramp.Hoewel de behandeling als gevolg van oorzaken kunnen variëren, maar de uitbreiding Kramp in de benen kunnen helpen tegen de pijn, Kramp in de toekomst te voorkomen.
Buigen en voeten strekken of aanwijzing van de voet van de zachte weefsels die op de bodem van de voeten en de bovenkant van de voet, respectievelijk.Voor de voeten van de vergadering te buigen, benen, benen in de Top van de getroffen.Met je handen, trek voorzichtig terug naar je tenen.Als je niet op je voeten, met een handdoek of verzet.In dezelfde positie, de uitvoering van de aanwijzing of de voeten, niet vooruit duw je voeten.Op 15 tot 30 seconden, drie keer per dag te herhalen.
De boog is de bal langs de voet, die ter ondersteuning van de spieren kan verlichten voet Kramp.In een zittende positie, benen en voeten boven getroffen, pak je voet in een kant en stop je vingers in je voeten.Handen naar voren, of vooruit, tenen en een herhaling van gezamenlijke, terug te trekken.Elke dag vijf tot tien keer, een paar keer.
De uitbreiding kan worden voorkomen dat het kalf gespannen spieren, en dit zal aan de achillespees en – fascia, leiden tot een voet Kramp.In een gespreide standpunt of telemark houding, voorover, hou je hielen op de grond; je moet voelen na de uitbreiding in het onderbeen.Je kan ook benen recht zit in het verzet, met een handdoek of met voeten naar het lichaam.Op 15 tot 30 seconden, drie keer per dag te herhalen.
Als u een ernstige Kramp in de benen, statische – kan ook ongemakkelijk.Activiteiten die, zoals tenen krullen kan enkel en dan zitten meer comfortabel.Die kunnen bijdragen tot het verlichten van de voet Kramp, maar tenzij de spieren gespannen is, omdat anders niet om te voorkomen dat de voet Kramp.Je kunt op het ijs van de behandeling, met inbegrip van Kramp in ijs, warmte, massage en lichaamsbeweging, dit is afhankelijk van de oorzaak of pijn doen.Als u lijdt aan een chronische of verslechtering van de Kramp in de benen, raadpleeg dan uw arts.