Beschrijving van de Football – helm voor “delen”

Football – helm is een van de belangrijkste taken van hoge intensiteit van het verkeer: om te voorkomen dat de spelers in de verwondingen aan het hoofd.Van een aantal van de belangrijkste factoren samen te werken, om ervoor te zorgen dat de succesvolle uitvoering van de werkzaamheden van de helm.Elk element is van een specifieke doelstelling, hoewel de omvang van de materialen en elk element kan verschillen tussen fabrikant en positie, voetbal, een stijging van waarschijnlijk meer dan een verdediger van een kleine masker, bijvoorbeeld.
De meeste zijn gebruik te maken van een Football – helm van polycarbonaat, dit is een solide en duurzame plastic.Dit helpt de verlegging van de kracht van het hoofd, bijdragen tot het voorkomen van een schedelfractuur en andere ernstige verwondingen aan het hoofd.Plastic is genoeg licht, kan worden voorkomen dat de spelers in het hoofd nog te veel gewicht, maar ook de nodige bescherming te bieden.
In de harde schil, rugby helm in je hoofd om de bescherming van alle soorten zacht.Voor de bescherming van de helm op je voorhoofd, de opzet van een sterke schuim, om te voorkomen dat de rechtstreeks uit de impact.De kaak van schuim te troosten, maar nog steeds onze steun.De rest van de helm die een laag schuim, met inbegrip van een laag niveau, door je hoofd, zodat de helm meer comfortabel.Er is ook een airbag, om je te helpen aanpassen helm op je hoofd.
Als je kijkt naar de oude Football – helm, zal je zien wat een moderne versie van de band, dan.Het ontwerp is in z ’n nek zitten te laag zijn, zelfs met de Adam’ s appel.Een nieuwe helm met Chin strap in plaats van het dragen van een helm, meer veiligheid, en om te voorkomen dat mogelijke schade die de nek van de schouderriem.Het merendeel van de riem verstelbaar is, te helpen om de helm veilig in je hoofd op een kussen, waar veel van je kin rust comfortabel.
De helm is op het gebied van de bescherming van het masker van je gezicht en je zien en voldoende geventileerde helm met elkaar in evenwicht te brengen.Kooi – masker van je gezicht en moet de bescherming van andere spelers rechtstreeks contact op te nemen met de bal, of op de grond.Een masker dan andere kleine; als je speelt een heel moeilijk te vaak de rol van tegen, misschien heb je een kwetsbaarder dan andere rechtstreekse aanvallen op het masker.Als je ogen doen pijn, kan je masker met gekleurde beschermhuls boven om extra bescherming.