In het honkbal. De werkelijke tijd is?

In het honkbal acties minder dan je denkt.Sportswriters Dick Wade en Rick Reilly timing spel, een van de andere in 1956 en 2000.Deze cijfers zijn niet veranderd in de afgelopen vijftig jaar.Hoewel de resultaten van het onderzoek zijn nog niet duidelijk, maar het bedrag van de actie in het honkbal is heel klein, dat is eerlijk, in plaats van een overtreding.Aangezien veel van honkbal meer dan drie uur nodig om te maken, dus dat honkbal is een langzame spel juist kan zijn.
In Kansas City een sport journalist, Dick Wade de functie van tijd in het honkbal in 1956, verslagen van de Philadelphia inquirer dynamiek van de seconden tijd. Wade van de bal naar links hand tot het naar de plaat.Op de bal geraakt op z ’n tijd, meting, totdat de slagman veiligheid of uit de tot nu toe.Volgens z ’n gegevens, tijdens een wedstrijd van de daadwerkelijke concurrentie van 8,5 minuut, Kansas met 15 dan 6 wint.
De beroemde “Sports illustrated” journalist en schrijver van Rick Reilly in 2000 een honkbal wedstrijd, en voor het bepalen van de actie in de wedstrijd duurt 3 uur en 15 minuten, voor in totaal 12 minuten en 22 seconden, schreef hij op de stopwatch Reilly is heel erg gul.Is ontevreden over z ’n gewoontes, Reilly, in allerlei interessante en beknopte wijze het gebrek aan actie.Zoals, “wie wil de jongens op school niet de coole kinderen bij hun moeder in de JCPENNY ondergoed dan honkbal kijken op TV: 99.”
De Wall Street Journal in 2010 van de vierde wedstrijd dat voetbal een nauwkeurige analyse van de hoeveelheid van de actie, met bijna 11 minuten, honkbal.Dus, de televisie – uitzending van voetbal en honkbal wedstrijd kost veel tijd aan niets.Zie je veel foto ’s manager in de kano’ s of de conferentie op de werpheuvel, aflossing van de stal en de bestrijding van de werkelijke volatiliteit en spugen.Ook in het voetbal, meer tijd samen, dan stond in time – out in feite om spelletjes te spelen.Natuurlijk, waardoor reclame voldoende tijd.
Honkbal is een pluspunt van het trage tempo van de traditie.Als je houdt van honkbal, hou je van het moment voor actie, meer tijd, de sfeer van honkbal speler na te denken over het verleden, over de betekenis van de critici van de spelen en een tarief en het team van de geschiedenis.Als je in de getuigenbank, is er genoeg tijd meer eten knoflook frites en hete geroosterde pinda ‘s.Buitenstaanders kunnen verbazen, maar het aantal acties en de verspreiding van een beweging niet veel.In de Verenigde Staten is voetbal de meest populaire sport, maar in vergelijking met het basketbal en voetbal, weinig actie.