Verbetering van de veiligheid van Football – helm

Football spelers vaak bij een botsing betrokken kracht in twee keer zoveel energie crash test dummy op de muren van 35 km per uur.Een universiteit Football spelers elk seizoen kan tot 1500 ballen en een professionele speler kan krijgen 1000.Met de spelers steeds sneller, deze botsing zal alleen maar erger worden, net zoals zij deed, wetenschappers en ingenieurs te blijven werken aan de ontwikkeling van de technologie, de spelers zo veilig mogelijk zijn.
Korrelig zwart wit foto, Football – ster speler is vroeg in een inrichting die de problemen leren helmen, helmen, dit is.John Riddell ontwikkeling van 1939 en de eerste plastic dop met het GLB de pinguïn.Echter, tot de nationale voetbalbonden om alle spelers helm 1943, spelers blijven spelen geen hoed.In 1955, die van plastic helm, uitgerust met een enkele BAR 1962 maskers en maskers zijn alle Football – helm.Liddell zegt dat ze in de bubbel plastic omhulsel 1971 de botsing beïnvloeden.
Marten vilijn is de Nfl officiële partners in 1989 en tot verdere vooruitgang, vooruitgang in 2002 heeft een hersenschudding en vermindering van de technologie.Marten vilijn 360 model, 2011 extra vulling in de helm, de voor – en zijkant verwijderd van het voorhoofd, schroeven verhoging van de flexibiliteit van de zone van het masker.Ook de invloed van het hoofd van het octrooi Riedel – systeem (CTR) ter beoordeling van de doeltreffendheid van de producten en de directe toekomst bevatten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.
Een hersenschudding van de spelers in de veiligheid van andere bedrijven om hun conversatie, hoed of helm… In de ring.De helm van xenith (ter vervanging van de traditionele schuim… En van de cilinder.Het bedrijf is de l s – model en toevoeging van polyurethaan… 4d, Rawlings, eerste helm L is Shell en de spelers niet uit het hoofd voor de l in de verpakking en model meer tussen kamer.Bill Simpson, wordt algemeen erkend als de veiligheid in de auto van ± l ° sgh helm heeft z ’n peetvader, 2011.Het is gemaakt van carbon en aramide omhulsel met een laag exclusieve – schuim, waardoor het een van de meest licht op de markt in de loop van het jaar.
Kevin Guskiewicz, een op de Universiteit van North Carolina, sport, wetenschap, professor l ° kan niet de opzet van een helm, de volledige afschaffing van de hersenschudding. L ± Peter Halldin in Stockholm, Zweden, het Royal Institute of bio – ingenieur, begon in 2001 guskiewicz verkeerd is.Z ’n multi – impact bescherming (MIP) in navolging van de menselijke natuur bescherming – niet uit het hoofd.In de ontwerp – 哈尔丁, helm is Shell is van binnen de bescherming van de onafhankelijkheid.Dit maakt de zaak draaiend, en de bescherming van de spelers in de stabiliteit – niet uit het hoofd.De MIP ’s technologie ter vermindering van de rotatie van de hersenen van een hersenschudding, oplopen tot 50 procent.