Het voetbal en vaardigheden

Football spelers moeten leren de fundamentele vaardigheden en tactisch bewustzijn kan slagen in de wedstrijd.De beheersing van belangrijke vaardigheden, met inbegrip van voetbal bal, bal, bal, schieten en verdedigen.Weet je, met inbegrip van de rol van de tactiek van de capaciteit op het gebied van het bewustzijn en de positie van de, en heeft een goede besluitvorming.
De voetbal is van groot belang voor de ontwikkeling van de Football – speler.Je moet de bal kunnen vangen, en houd je team in de concurrentiestrijd.Het hoge niveau van de vaardigheden van de herhaling is de beste methode voetbal leren.Voetbal moet in de verdediging niet onder de druk van de aandacht van de juiste technologie, coach.Bijvoorbeeld, het kwijlen, trainer heeft een speler dribbelt de bal rond een code 20 dozen gericht op technologie en het behoud van de bal.Passief verzet van de plaatsing van een kegel naar beneden moeten worden verhoogd, om te voorkomen dat belemmeringen voor onderwijs ring.Je kan pracrtice met de doos met twee of drie verdedigers proberen te winnen voor een bal, en de verdediging van het spel.
Tactisch bewustzijn voornamelijk betrekking heeft op de Football speler in het voetbal van de capaciteit.Je kunt de voetbaltraining tactische vaardigheden, het gebruik van de groep, waardoor de spelers in het spel van de besluiten, als de situatie snel.Drie aanvallen op de twee bewakers zijn doelstellingen kan goede tactiek gebruiken.Het aanval team kan op een afstand van 25 meter van doel en telkens opnieuw te beginnen.De signalen in de coach, zij begon te spelen, en probeerde te scoren twee bewakers probeerden ze tegen te houden.De Football coach kan deze oefenen wanneer… Wanneer de beste spelers, teamgenoten.Wanneer besluiten. Ook moet in deze oefening wordt onderwezen.
Spelers moeten zich bewust zijn van hun rol in het veld, waar is de bewaker, middenvelder of de aanvaller.Ongeacht hoe de positie van alle spelers moeten een tactisch bewustzijn, terwijl het team heeft de bal, moet een open te maken, en om de keuze van de bal.Als de verdediging, de Football speler moet de mogelijkheid hebben om druk uit te oefenen op de bal, als ze de laatste verdediger is, of die bal voor evenwicht – verdediging.