– aromatherapie.

Australië (¯ blauwe bossen worden genoemd – is de waas van etherische olie van de boom.Als je in het bos blauwe nevel, stomme omgeving kan bedwelmen.Een goed en met de niet – geur, haal diep adem, dat is waarschijnlijk de reden waarom de aromatherapie gebruiken om te helpen bij het oplossen van de zuivering van de lucht, de verschillen in sociale conflicten.
Eucalyptus of eucalyptus uit Australië en Tasmanië, maar over de hele wereld subtropische zone.Ze is een van de snelste van de hoogste boom.Eucalyptus is Expo in Parijs in Melbourne, Australië 1867, directeur van de botanische tuinen, etherische oliën kunnen voorstellen melaleuca conserveermiddelen ter vervanging van olie.Hij heeft gelijk.
De Franse regering vervolgens in Algerije de aanplant van bomen die snel groeien, is van mening dat verantwoordelijk is voor de malaria te beschermen tegen de schadelijke gassen.Het werkt, maar het is ironisch, dit is niet het gevolg van etherische olie van de honger, maar omdat de bomen het moeras in de droge, afschaffing van de habitat – is de muggen.
Eucalyptus L is een dikke, lange, blauwe en groene bladeren distillatie voor olie.Eucalyptus eucalyptus is de meest gecultiveerde variëteiten, die de grootste commerciële olie, hoewel er meer dan 600, er zijn allerlei geuren.Voor de kwaliteit van de aromatherapie soms makkelijker en aangename geur: citriodora.
Het is een goedkoop olie is voor parfum, eucalyptus vrij aftershave, eau de Cologne, zoals mondwater en schoonmaakmiddelen ontsmettingsmiddel.
Het belangrijkste ingrediënt: eucalyptus cineole, alfa – pineen, limoneen, blokjes, en ten minste 250 andere verbindingen.Rassen, met inbegrip van citronella cineole, isopropyl bijvoegen ketonen, mint one.
Geur: de geur van eucalyptus, scherp, sommige kamfer.
De therapeutische eigenschappen van eucalyptus: bacteriën, virussen, deodorant, opheffing van slijm in de longen; als kuur, vermindering van reuma, artritis en andere soorten pijn.
De hoogte van de eucalyptus gebruik van eucalyptus: conserveermiddelen, al lange tijd in Australië voor de behandeling van alle gezinnen van griep, koorts, pijn in de keel van huid en spieren pijn.De meeste olie en stoom – bevatten of blokjes, een van de belangrijkste ingrediënten.Dit is de meest populaire etherische olie van stoom sinus pulmonale congestie verlichten, zoals astma.Inademing van de damp zoals blz. 73 vermeld, in – door toevoeging van een of twee druppels olie in het bad, drie of vier druppels.Met name voor een vette huid brak en huidskleur, maar ook voor de acne, HERPES en waterpokken.
Voor de voorbereiding van een mengsel van de eucalyptus, met een tegenwaarde van azijn en op het gebied van DAB in kwestie.Dit mengsel kan ook worden gebruikt als de wond, en van een insectenbeet conserveermiddelen.
Verhoging van de EEG tegen de geur, de lichamelijke en geestelijke vermoeidheid.Eucalyptus in die lange reizen, of de geur, om je te helpen met leren.New Jersey een bedrijf voor onderzoek en ontwikkeling, de internationale smaak, reuk eucalyptus, zou je meer energie.
Waarschuwing: de eucalyptus niet te gebruiken tijdens een astma – aanval.
De auteur: Kathi Keville is de Amerikaanse vereniging van kruiden en de Amerikaanse vereniging van kruiden (directeur van de afdeling.Een schrijver, de fotograaf, adviseurs en de professionele aromatherapie en kruiden in de afgelopen 25 jaar, ze heeft een paar boeken geschreven, met inbegrip van aroma: een dokter en pocketgids aroma van geïntegreerde richtsnoeren, en schreef 150 artikelen als nieuwe Times Magazine, kruiden en nieuwe vrienden, de kruiden.Deze informatie wordt alleen gebruikt voor het doel van de informatie.Het gaat niet om medisch advies.Wat is de redacteur, richtsnoeren inzake het verbruik van (R), de publicatie van de internationale Co., Ltd, de auteur of uitgever van een behandeling om de eventuele gevolgen van het programma, de verantwoordelijkheid, beweging, voeding, actie of de toepassing van medicijnen, de resultaten van de in deze informatie te lezen of bevat.De publikatie van deze informatie niet als een medische praktijk, en deze informatie niet in de plaats komen van een arts of andere zorgverlener aanbevolen.Bij het uitvoeren van een vóór het begin van de behandeling, de lezers moeten zoeken naar een arts of andere zorgverlener aanbevolen.