De top tien van voetbal.

Voetbal variëren van een eenvoudige verheven, alle ontwerp voor het bereiken van dezelfde fundamentele resultaten.Als je aan de concurrenten van deze actie dribbelen, zodat je met technologie en bedrog te verslaan met een verdediger.
“De legende van de Nederlandse internationale Johan Cruyff, dit initiatief heeft betrekking op misleiding.Naar het bal, als je gaat schieten, of het kruis.Als je een voet bal, bal terug staan achter de rug van de benen.Je lichaam in de richting van de bal en de laatste voor de bewaker.
Je kunt een platte voeten, statische verdediger spelen tussen zijn benen door z ’n bal, bal afgelopen hij glijden en het verzamelen van de andere kant.
360 – is een elegante bewegingen, zoals de overdracht van Diego leiden en spelers uit de beroemde Zidane.Bij de point – Guard dicht in de buurt van je lichaam.Als je in de buurt bent, draai je lichaam voor de bescherming van de bal.In plaats van te stoppen, blijft draaien met je lichaam, en subtiel de bal door te draaien.360 graden actie moet je meenemen naar de verdediger van de kant van de in dit punt kan je door blijven gaan.
Wat is Blackpool Matthews is hij de generatie van de meest doeltreffende winger, z ’n handelsmerk op de vleugel van verwarring.Als je een bewaker aan de binnenkant van de rechtervoet dribbelen, gooi de bal zachtjes naar links.Als verdediger in die richting, met z ’n rechtervoet snelle bal naar de verdediger van rechts, over hem en verder omlaag.
Je kan het gebruik van springen, je kwijlt en een bewaker bij je in de buurt.Een beetje gemorst en klik op het bal, op 90 graden staan achter in je been.Als je een feestje geeft het verliezen van je tegenstander, en het verkrijgen van een ruimte, verdediger zal een overschrijding van de bal.
Met één voet voor de bal in de achterkant van je benen staan.Wanneer in plaats van lichte pinball in je hoofd, zodat het land voor je.Een beweging, genaamd Regenboog bal of stukken, is de concurrentie van moeilijkheden, die zelden gebruikt.Maar het is nog steeds de meest beroemde voetbal van de actie, gedeeltelijk als gevolg van Océ ardiles L is Chinees in 1981 l ° film The Great Escape. L ±
De spelers zoals Bailey en Cristiano Ronaldo had een voetbal de meest beroemde actie ging een stap verder.In de ogen van je tegenstander, zet je voet naar boven de bal rond, maar niet aanraken.Als je klaar bent met je buiten de cirkel, op de bal naar de tegenstander.
Voordat je een bewaker, met één voet voor de bal terug.Als de verdedigers van mobiele, met dezelfde voet zal de bal naar voren 45 graden naar concurrenten van de kant van de uitdagingen, skip, vooruit.
Als je wilt doen alsof in de mobiele voor links, dus als je in de buurt van een verdediger, maar laat je linker schouder, dat je de bal zal een stap in die richting.Dan, met je voet op je snel naar rechts, en samen met de bal.
Een speler met stoppen, om te voorkomen dat de bal aan het rollen spelen, maar het is ook doeltreffend kan aanvallen.Met de bal aan het rollen voor je, zet je voet op de top, stop het dood.Je moet ook ophouden met je eigen dynamiek, kan je de bal in de tegenovergestelde richting.Als de andere spelers op achter je, wees voorzichtig.