De mythe.

De Amerikanen hebben doen verliezen, L ‘is een conflict tussen de in gewicht, overgewicht en obesitas is gestegen, van ongeveer een derde van de bevolking.
Snel, extreme één maaltijd, vloeibaar dieet, proteïne / lage koolhydraten.Of een hoog gehalte aan koolhydraten / lage proteïne?…Veel mensen die al deze dieet experimenten en meer naar een magische voedsel en voeding, zal een extra pond.
Maar wat voor dieet werkt echt?Immers, volgens de ramingen van de overgrote meerderheid van de Amerikanen en de beperkingen op de beperking van de toename van het lichaamsgewicht eten ze een jaar verloren.
Om je te helpen door alle chaos en een soort dieet, verzoeken wij de voedingsdeskundigen en de preventie van kanker deskundigen geen sociale wereld, dokter, wat haalbaar is en wat niet werkt, als het gaat om het gewicht en de preventie van kanker.In het interview lezen en hij zou zeggen: